На 23 февруари в 22:30 часа криминалната драма Братя се завръща

...
На 23 февруари в 22:30 часа криминалната драма Братя се завръща
Коментари Харесай

Стела Ганчева разкри тайни от новия сезон на Братя

На 23 февруари в 22:30 часа криминалната драма „ Братя ” се завръща в ефира на Нова със своя втори сезон. Стела Ганчева, която феновете опознаха и обикнаха в облика на Мая Донкова, повдигна завесата към своята героиня и идните епизоди часове преди началото на сериала.

" Втори сезон на „ Братя ” ще съдържа както предстоящите трагични и престъпни сюжети, по този начин и огромна доза тайнственост – всичко, което ще се случи с героите ще бъде като пъзел, който феновете ще би трябвало сами да подредят, до момента в който гледат. Много ще е забавно ", разкри актрисата пред Гала.

Прошката, изкуплението и вторият късмет ще са на дневен ред за героите. Много от персонажите се оказаха на дъното на финала на първи сезон и следва да стане ясно дали ще съумеят да изплуват.

За своята героиня актрисата споделя, че за Мая следва смяна.

" Тоталното разтрошаване на живота и фамилията й ще накара Мая да стартира да се оправя сама. За мен самата, очаквайки сюжета за началото на втория сезон, беше извънредно любопитно какво са решили сценаристите. Мисля, че доста забавно са завързали моята сюжетна линия ", казва с усмивка Стела.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР